Bane 1 + 2 renoveres

Vejle Kommune har givet GTK en tidlig julegave i form af størstedelen af finansieringen af en tiltrængt renovering på bane 1 + 2.

Vi har længe ønsket at forbedre særligt vores to kampbaner, som ikke har været udsat for en renovering, siden de blev opført i 1978. Efter at have analyseret de forskellige lag kunne vi konstatere, at en komplet renovering af de to baner er yderst tiltrængt.

Banerne mangler primært et mellemlag, og da der heller ikke er indlagt dræn, så tager det, som mange nok ved, utroligt lang tid for vores baner at suge vand. I 2017-sæsonen måtte vi gentagne gange aflyse juniortræning på den konto.

Nu har Vejle Kommune valgt at hjælpe Give Tennisklub med et meget fint beløb specifikt møntet på renoveringen, hvilket betyder, at Sport Trading ApS ved Jørgen Larsen går i gang snarest muligt med renoveringen af de to baner.

I samme ombæring er vi på jagt efter midler, så vi kan få lavet et automatisk vandingsanlæg til de to baner. Det vil kunne gøre det lettere at holde banerne fugtige og spilbare.

Vi glæder os helt vildt til at følge med i processen og i særlig grad til at se og mærke resultatet, og vi skylder Vejle Kommune en meget stor tak for, at vi i 2018 og fremover vil kunne tilbyde vores medlemmer og modstandere langt bedre baner at spille på.

Bestyrelsen
Give Tennisklub

Skriv et svar