CARLETTI NY HOVEDSPONSOR I GTK

Det er med meget stor glæde, at vi i dag kan annoncere en ny aftale om et hovedsponsorat med den danske slik- og chokoladegigant, Carletti. Aftalen er ét-årig med mulighed for forlængelse.

Sponsorudvalget har siden oprykningen til Elitedivisionen ligget vandret for at finde den helt rigtige hovedsponsor til klubben, og vi kan uden at blinke sige, at det her er den hidtil største aftale i klubbens historie.

Aftalen med Carletti går perfekt hånd i hånd med de mange øvrige sponsoraftaler, vi har i Give Tennisklub, og i samspil sikrer aftalerne os ro i det opbyggende arbejde til den spændende 2018-sæson, hvor GTK udover at debuttere i Elitedivisionen har en masse andre opgaver både vedr. forbedringer på anlægget og rekruttering af nye junior- og seniorspillere til klubben.

Hvis ikke du har befundet dig på månen de sidste mange år, så kender du nok bedst Carletti fra produkter som skumbananer, p-tærter, bridgeblanding, flødetabletter og Big Ben-karameller.

Vi er dybt taknemmelige for Carlettis tillid til og interesse for Give Tennisklub, og vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at forvalte de tilførte midler i en sådan grad, at vi også i 2019 og mange år frem kan præsentere tennis fra øverste hylde i Give.

Skriv et svar