En appel til erhvervslivet

Kære GTK’ere og virksomheder i Give og omegn

Vi har før appelleret til jer, og nu gør vi det igen, for vi har ganske enkelt brug for flere kroner i kassen, hvis vi skal kunne have en realistisk chance om at nå vores mål i 2018.

Vores sportslige mål er at overleve i Elitedivisionen (6 af 12 hold rykker ud) og rykke op med andetholdet fra Jyllandsserien. Derudover ønsker vi at tilbyde træning to gange i ugen i stedet for kun én gang, som det har været tilfældet indtil nu.

Vores mål på juniorområdet er som minimum at fastholde 30+ juniorer i klubben og tilbyde alle juniorer to gange ugentlig træning.

Vores mål på motionistområdet er at få langt flere voksne motionister til at spille tennis i Give Tennisklub.

Vores mål ift. anlægget er at få renoveret vores to kampbaner. De er forældede (fra 1978), og da man normalt renoverer efter max. 20 år, må vi erkende, det er på tide. Vi vil ikke spille elitedivisionstennis på dårlige baner, hvor der ikke engang er indlagt dræn. Derudover ønsker vi at få etableret et automatisk vandingsanlæg på banerne, ligesom alle andre sammenlignelige klubber også har. Vores klubhus indvendigt trænger også til en kærlig hånd og nyt inventar.

Vores sociale mål er at kunne tilbyde en endnu bedre oplevelse til holdkampene (stadig med gratis forplejning og indgang), fortsat have sommerskole til børnene, fortsat kunne arrangere klubfester m.m.

Skriv eller ring til Lars Baes (gerne hurtigst muligt, da vi ikke kan vente med at lægge kabalen til foråret) på larsbaes@nulllive.dk eller 61 65 73 63, hvis du er interesseret i et sponsorat eller en udvidelse af dit sponsorat i Give Tennisklub – Vejle Kommunes højest rangerede idrætsklub.

Skal vi fortsat kunne tilbyde elitedivisionstennis i Give i 2019, så har vi ganske enkelt brug for flere midler tilført fra sponsorer, da vi som mange større klubber ikke hiver alverden ind på kontingenter og ikke har mulighed for at lave penge i vinterhalvåret, hvor de klubber med indendørshaller fylder kassen godt op på dyre indendørskontingenter.

Med håbefulde hilsener
Bestyrelsen, Give Tennisklub

Skriv et svar