GTK’ere led nederlag mod Skovbakkens unge drenge

Tredje runde af holdturneringen indendørs blev afviklet i den forgangne weekend, og det blev en gang blandede bolcher for GTK’s spillere for deres indendørsklubber i henholdsvis Vejle, Kolding og Esbjerg.

Hverken Andreas Hovesen Pedersen eller Steffen Andreasen har tabt i umindelige tider på tennisbanen i holdkampsregi, men de løb begge ind i ærgerlige nederlag, da Vejles tophold i 1. division løb ind i et overraskende nederlag til Skovbakkens elitedivisionsreserver, som GTK ellers bankede 6-0 i 2017 udendørssæsonen.

Vejles tyske førstesingle vandt både i single og double, men ellers løb Skovbakken med de resterende kampe og en samlet 4-2-sejr. Resultatet betyder, at Vejle TK kan holde jul på førstepladsen – ét point foran Horsens, som Vejle tørner sammen med i Horsens i femte og sidste spillerunde i grundspillet.

I Kolding fik Sebastian Mikkelsen endelig sejrens sødme at smage igen, da han vandt et dramatisk opgør mod Fruens Bøges Henrik Kjærulf med 14-12 i tredje sæts matchtiebreak. Sebastian overlevede et par matchbolde undervejs, og efterfølgende hev han også en flot sejr hjem i double med Julius Kristensen. Kolding befinder sig på andenpladsen i den modsatte 1. divisionspulje af Vejle.

Christian Neergaard var førstesingle for Esbjergs andethold, som hjemme tog imod AGF, og Christian fortsætter med at vise gode takter i Esbjerg. Således vandt han en tæt kamp og tog såmænd endnu en sejr i double bagefter.

Skriv et svar