Vejle fortsat i spidsen i 1. division

Anden runde af holdturneringen indendørs blev afviklet i weekenden, og Vejle TK, som har mange GTK’ere tilknyttet i indendørssæsonen fortsatte stilen fra første runde og topper nu 1. division før den kommende weekends topbrag mod Skovbakkens elitedivisionsreserver.

Vejle TK havde de to tyskere, Oke Staats og Philipp Storjohann på holdkortet til lørdagens kamp mod et stærkt Sønderborg-mandskab. De to tyskere spiller på hold i den tyske holdturnering med Henrik Korsgaard i Kiel og viste sig som yderst dedikerede spillere med et højt niveau.


Vejles hold, der slog Sønderborg 5-1 i weekenden

Henrik Korsgaard fik klø af Sønderborgs russiske førstesingle, Igor Tinyakov, i udendørssæsonen 2017, og Oke Staats kunne heller ikke hive et point i land, da han stod overfor Tinyakov, der ganske enkelt spillede en anelse for tungt for Vejles førstesingle. Philipp Storjohann kunne derimod sætte et point på kontoen, da han slog Christopher Weis i tre sæt, og dette blev efterfulgt af sejre til både Andreas Hovesen Pedersen og Steffen Andresen + begge doubler. Slutresultat; 5-1 til Vejle TK, der topper 1. division før næste lørdags kamp hjemme mod Skovbakkens andethold.

Sebastian Mikkelsen og Kolding fik for anden weekend i træk uafgjort, da Viborg tog imod i den anden 1. divisionspulje. Sebastian mødte en svær modstander med en god defensiv og tabte sin single i to relativt tætte sæt.

Christian Neergaard, som er GTK’s yngste spiller i elitetruppen, fik sin divisionsdebut for Esbjert TK, da han vandt både single og double på udebane mod Svendborg. Et stort tillykke til Christian med sine første divisionssejre – mange flere venter fremover.

Nicolai Olesen, der spiller indendørs med Christian i Esbjerg, spillede igen på andetholdet i Jyllandsserien, og desværre tabte Nicolai både sin single og double med mindst mulige margin i et samlet 6-0-nederlag mod Sønderborgs andethold.

Næste og tredje runde i DH-turneringen indendørs afvikles den kommende lørdag den 18. november.

Skriv et svar