Stærk start af GTK’ere på holdturneringen indendørs

Seks GTK’ere var i weekenden i kamp for deres respektive indendørsklubber, og med en enkelt undtagelse var der tale om lutter sejre til vores spillere.

I Silkeborg var Vejle TK på besøg i 1. division, og Silkeborgs oprykkere havde ikke meget at gøre mod et topmotiveret VTK-mandskab, som går benhårdt efter at vinde 1. division i år. Andreas Hovesen Pedersen, Steffen Andresen, Kristian Korsgaard og Lars Baes vandt samtlige singler og doubler i to sæt og topper derfor puljen fra start. 


Korsgaard, Andresen, Hovesen og Baes slog Silkeborg 6-0

I næste runde venter Sønderborg TK, som sluttede lige efter GTK i den forgangne udendørssæson, og der er lagt op til lidt af et brag i Vejle Tennis Hal. Kampen spilles på lørdag den 11. november fra kl. 12.00.

Sebastian Mikkelsen var med Kolding TK på Fyn, hvor TC Odense tog imod i et opgør, der endte uafgjort 3-3. Sebastian havde marginalerne lidt imod sig og tabte knebent i match tiebreak.

Nicolai Olesen debutterede for Esbjerg TK i jyllandsserien med stærke sejre i både single og double til følge. Esbjerg vandt holdkampen 6-0 over Skanderborg.

På billedet ses Vejles hold efter 6-0-sejren i Silkeborg.

Skriv et svar