SPONSORERNE GØR FORSKELLEN

En meget stor tak til vores mange sponsorer for en helt igennem enestående opbakning til Give Tennisklub i den snart overståede 2017-sæson. Det har været en sand fornøjelse at have jer med på holdet, og helt bogstaveligt kunne intet af det her lade sig gøre uden jeres støtte.

Vi har så mange sponsorer, at det ikke giver nogen mening at nævne alle her, men en særlig tak til de otte sponsorer, der troede på projektet “Med Give i elitedivisionen”.

Midtjysk Pakkeri Service
Danbolig Give
Sportigan
BetXpert
Revisionsfirmaet Erling Lund
Thyregod Wellness
Feriebolig Spanien
Peugeot Give v. Alex Boesenbæk

Også en særlig tak til Give Elementer, der har været hovedsponsor for andetholdet samt vores kampsponsor ved førsteholdets hjemmekampe, SuperBrugsen Give.

I samme ombæring skal det nævnes, at vi naturligvis altid er på udkig efter endnu flere sponsorer, og man må sige, at vi ganske enkelt ikke kan få et bedre produkt, end det vi har lige nu. Udgifterne stiger på mange parametre, når man skal bide skeer med de største i landet, og vi har brug for en endnu stærkere økonomi til den spændende sæson i 2018.

Vi har stadig masser af muligheder for sponsorater tilbage på vores fantastiske anlæg, så sidder du derude og tænker, at du gerne vil have et større samarbejde, end du har nu, eller at du bare gerne vil være en del af Give Tennisklub, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til sponsoransvarlig, Lars Baes, til en uforpligtende snak.

Tlf: 61 65 73 63
Mail: larsbaes@nulllive.dk

Skriv et svar