OPRYKNING TIL ELITEDIVISIONEN!

Vores vildeste tennisdrømme gik i dag i opfyldelse, da vi vandt i Hillerød i play off-kampen til næste års elitedivision. En stor sæson fik dermed sin perfekte afslutning.

På forhånd var vi nok regnet som favoritter på papiret, men bolden er rund, også i tennis, og vi døjede med et par småskader hos tre af spillerne fra start-4’eren. Derfor havde vi også garderet os godt ind ved at tage både Christian Rievers og Sebastian Mikkelsen med som reserver.


Holdet i Hillerød – truppen, der skaffede oprykning til GTK

Vi startede på fire baner med alle singler, og efter en halv times spil lignede det, at der kunne vente os en ganske tæt holdkamp. Henrik Korsgaard i førstesinglen spillede sin klart bedste kamp i GTK-tøjet og bragte sig hurtigt foran 5-0. Det gjorde Steffen Andresen også i fjerdesinglen, mens både Jesper Freimuth i andensinglen og Andreas Hovesen Pedersen i tredjesinglen kom ned med et break midt i første sæt.

Henrik Korsgaard holdt stilen hele vejen igennem sin kamp og vandt 60 63. En meget stærk indsats af vores førstesingle, der efter en lidt sløj start på sæsonen fik sig spillet gevaldigt op efter sommerferien.

Steffen Andresen, der endnu ikke har tabt for GTK, fortsatte også stilen, men en lille fiberskade i baglåret begyndte at genere ham i andet sæt, og ved stillingen 60 53 gik der koks i maskineriet. Steffen tabte serv to gange i træk, og hans modstander, Mathias Holt, fik dermed muligheden for at serve andet sæt hjem ved stillingen 6-5. Steffen fik sig dog samlet, brød tilbage og vandt tie breakeren sikkert 7-2.

2-0 til GTK og halvvejs i mål, da man kun spiller til fire vundne kampe i play off-kampene.

Andreas Hovesen Pedersen kom ned 2-5 i første og overlevede hele seks sætbolde – deriblandt 4-5 0-40 – før han fik vendt det hele på hovedet mod en meget kompetent juniorspiller. Andreas vandt en godt spillet kamp 76 62.

Dagens velnok bedst spillede kamp stod mellem vores Jesper Freimuth og Hillerøds veteran, Kim Hansen, som har prøvet det meste i dansk tennis. Jesper Freimuth havde en anelse svært ved at finde sin timing i første sæt, men han fik alligevel vendt 2-4 til 6-4 4-1, før Kim Hansen brød tilbage en enkelt gang og fik skabt lidt spænding om resultatet. Jesper var dog nådesløs og holdt sit serveparti rent til 6-4.

4-0 til GTK og oprykningen var i hus. Doublerne blev annulleret, champagnen åbnet og de lettede smil skruet på. Vi er i elitedivisionen 2018!

Tillykke til alle i og omkring klubben med dette enestående resultat. Det har været en ren fornøjelse at se, hvordan holdet har spillet og tilskuerne i har bakket holdet op i Gryden. Vi glæder os til at servere endnu bedre tennis for jer i 2018.

Skriv et svar