GTK FRAVALGT – HILLERØD VENTER

Elitedivisionsholdene fra nedrykningsspillet har valgt modstandere til weekendens kommende play off-opgør, og det foregik sådan, at det højest rangerede hold fra nedrykningsspillet valgte deres foretrukne modstander blandt vinderne af de fire 1. divisionsrækker og så fremdeles…

Skovbakken valgte at møde Aalborg Østre
Birkerød valgte at møde KFUM
Arbejdernes TK valgte at møde TK Ryvang

Dette betyder, at nedrykningsspillets nummer fire, Hillerød, får fornøjelsen af GTK, som tager til Sjælland med Henrik Korsgaard, Jesper Freimuth, Andreas Hovesen Pedersen og Steffen Andresen i start-4’eren.

Uanset, hvem vi skulle stå overfor, ville det blive en vanskelig opgave, og Hillerød har masser af erfaring fra den øverste række i Danmark. Vi glæder os helt vildt til udfordringen, som finder sted lørdag den 2. september på et endnu ukendt starttidspunkt.

Skriv et svar