GTK suveræn vinder af 1. division

Et stærkt tilskuerfremmøde og fremragende præstationer over hele linjen sikrede i dag GTK puljesejren i 1. division vest, pulje 1, hvilket betyder, at der nu venter et altafgørende slag mod et elitedivisionshold på lørdag den 2. september.
 
Skovbakken måtte kort før kampstart melde deres fjerdesingle skadet, og det trak en smule af spændingen ud af holdkampen, hvor et uafgjort resultat på forhånd var nok for GTK til at vinde puljen.
 
På forhånd var denne kamp frygtet, da Skovbakken først og fremmest har en masse dygtige spillere, men også da vi selv har haft lidt udfordringer med småskader og sygdom i løbet af ugen. Det var dog ikke til at se på spillet, hvor alle GTK’ere i aktion viste sig at være tændte fra start og smadrede en 6-0-sejr hjem i løbet af fire timer.
 
Frederik Press debuterede foran et veloplagt og talstærkt publikum på centre court, og han leverede noget af det mest hårdtslående tennis nogensinde set i Gryden. Henrik Korsgaard hjemmebanedebuterede samtidigt på bane 2 i sin hidtil klart stærkeste præstation i GTK-tøjet.
 
Herefter spillede Steffen Andresen en solid kamp på bane 2 mod en dygtig modstander, der havde en enkelt sætbold i andet sæt. Steffen er stadig ubesejret og har på alle måder været en kæmpe gevinst for GTK op til denne sæson. Det har Christian Rievers så sandelig også, og han vandt en god double med Frederik Press over Rasmus Michelsen og Philip Hyldedal, som netop har været i kvartfinalen ved DM.
 
6-0-sejren betyder, at GTK slutter som suveræn 1’er i puljen, og nu venter der så en endnu større kamp på lørdag den 2. september mod enten Skovbakken, Birkerød, ATK eller Hillerød om en plads i elitedivisionen 2018. Først i starten af den kommende uge ved vi, hvem vi skal møde, og hvor kampen skal spilles.
 
Vi håber naturligvis på, at lodtrækningen mager det således, at vi kan præsentere dette brag og klubbens ubetinget største kamp nogensinde i Gryden – mere herom så snart vi kender modstander og spillested.
 
En meget stor tak til dagens tilskuere for en formidabel opbakning og stemning. Atmosfæren i Gryden er enestående i den danske holdturnering, og vi er meget taknemmelige for den store interesse for vores divisionshold. Det gør en klar forskel til fordel for os.
 
Henrik Korsgaard mangler på dagens holdbillede, men som fuldgod erstatning fik vi lov at låne Christian Rievers’ to drenge som substitutter.

Skriv et svar