Fremragende lørdag for GTK

Både første- og andetholdet hev storsejre hjem mod henholdsvis Horsens i 1. division og Sønderborg i serie 1 i jagten på oprykninger.

I Horsens stillede GTK op i stærkeste opstilling, og da Horsens havde to afbud grundet skader, så var der ikke megen spænding om resultatet. Vores førstesingle, Henrik Korsgaard, var dog nede med en enkelt sætbold mod Simon Lind Fischer, men han fik redet stormen af og vandt sin kamp 61 75. I førstedoublen med Henrik Korsgaard og Jesper Freimuth blev 62 15 vendt til 62 75. Resten af kampene blev vundet sikkert 2-0 i sæt.

Sønderborg vandt samtidigt 6-0 i Odense over TPI, hvilket betyder, at GTK vinder puljen med et 3-3-resultat i topbraget hjemme mod Skovbakken på lørdag den 26. august med kampstart kl. 12.00. Det er én af de ubetinget største kampe i klubbens historie, og vi håber på massiv opbakning på lægterne, så vi kan vinde puljen og dermed kvalificere os til en afgørende play off-match om en historisk oprykning til elitedivisionen lørdag den 2. september.

I Gryden var der topkamp i serie 1 mellem GTKs og Sønderborgs 1. divisionsreserver, og den kamp faldt godt ud til vores fordel. Sønderborg kom med et potent hold, og efter de to først igangsatte singler var stillingen 1-1. Derefter fes spændingen dog ud af holdkampen, og GTK vandt de sidste fire kampe sikkert i to sæt.

Resultatet betyder, at GTK kan nøjes med et 2-4-nederlag hjemme mod Ribe på søndag den 27. august for at sikre oprykning til jyllandsserien.

Skriv et svar