Samarbejde med Thyregod Wellness

Op til sæsonstart lancerede vi adskillige samarbejder med lokale virksomheder, som har valgt at støtte op om Give Tennisklub i sponsorpakken “Med Give i Elitedivisionen”. 

Det lykkedes os ikke at få taget dette billede med Anette, inden sæsonen blev servet i gang, men bedre sent end aldrig, og vi er naturligvis meget taknemmelige og glade for støtten fra Thyregod Wellness. På billedet ses Anette med næstformand, Lars Baes, foran Anettes store skilt på centre court.

Thyregod Wellness behandler med akupunktur, posturologi og myorefleksterapi, og Anette påpeger, at hun ofte kan afhjælpe sportsskader, ligesom behandlingerne bliver gjort væsentligt billigere gennem de sundhedsforsikringer, som de fleste privatansatte har.

Nedenstående kundeudtalelse er sakset fra Thyregod Wellness’ hjemmeside og viser meget godt, at det måske ikke er så tosset at lægge vejen forbi Anette, hvis man er ramt af skader:

“Jeg vil bare sige 1000 tak for hjælpen i forbindelse med, at du har behandlet mig med akupunktur hos Aku One. Havde jeg dog bare prøvet akupunktur noget tidligere. Jeg er aktiv løber og har i ca. ½ år døjet med en skade i min lysken og lår, der gjorde, at jeg efter løbeture stort set ikke kunne stå på det ene ben i 1-2 dage efter løbeturen. Efter 8 behandlinger hos dig er jeg nu skaden kvit. Du nåede at få mig klar til ½ marathon, hvor jeg løb med min bedste tid (1,43) Det er en fornøjelse. Ingen tvivl om, at skulle der dukke en ny skade op, vil du være den første jeg vil søge hjælp hos for at få akupunktur.”

I Give Tennisklub er vi ovenud tilfredse med at have fået en respekteret behandler ombord, og vi håber på et langvarigt og frugtbart samarbejde med Thyregod Wellness.

Skriv et svar